Cellion Primax

Gününüzü en iyi şekilde kullanın.

Cellion Primax işitme cihazı akıllı OneShell tasarımında yeni nesil işitme cihazı teknolojisine hoş geldiniz. Cellion ™, güvenilir, yüksek kapasiteli lityum iyonlu güç hücresi sayesinde tek bir şarjla iki güne kadar düzenli kullanım sağlar; bu sayede beklenmedik bir şekilde tükenmeleri konusunda endişelenmeniz gerekmez. Buna ek olarak, endüktif şarj toplam rahatlık demektir.

Akıllı OneShell tasarımında yeni nesil işitme cihazı teknolojisine hoş geldiniz. Signia’nın güvenilir yüksek kapasiteli lityum iyonlu güç bataryası ile Cellion ™ tek bir şarjla iki güne kadar düzenli kullanım sağlar; bu sayede beklenmedik bir şekilde tükenmesinden endişelenmeniz gerekmez. Kablosuz şarj rahatlık demektir.

primax situation kokteyl gurultulu yerde isitme cihazi - Cellion Primax

Hayatınıza güç katın.

Pil kullanımını unutun.

Mükemmel dizayn yanlızca estetik için değildir – zeki form ve fonksiyonların bir araya gelmesi ile oluşur. Cellion’un eşsiz TekKabin dizaynı ile mühendisliği birleştirdiğimiz dünyanın ilk: şarj kontakları olmayan lityum-iyon işitme cihazı.

Signia’nın Cellion modeli şarj edilebilir lityum-iyon bataryası, kablosuz endüktif şarj teknolojisini pil değişimine gerek olmadan kullanır. Cellion işitme cihazlarını şarj aletine koymanız yeterlidir, geri kalanı akıllı elektronikler halledebilir.

Cellion Primax işitme cihazı
Cellion Primax işitme cihazı

Cihazları şarj aletinden çıkardığınızda kullanımınız için otomatik olarak açılacaktır. Kullanmaya devam edin – iki güne kadar şarj etmeye gerek kalmayan limitsiz kullanıma sahip tek işitme cihazlarıdır. İhtiyaç olduğu zaman, sadece 30 dakika şarj etmeniz 7 saat boyunca kullanabilmenizi sağlar!

Cellion Primax işitme cihazı Şarj etmek: Cellion dünyanın lityum-iyon teknolojisinin kablosuz şarj edilebilme özelliği ile birleştirilmiş ilk işitme cihazıdır.

Hayatın gerçek sesinin keyfini çıkartın.

İster açık bir ofiste, kalabalık bir mağazada isterse yoğunbir restorantta olun, ortam gürültüsünün çok fazla olduğu her yerde, konuşmayı takip edebilmek için konsantre olmak ve çaba sarfetmek zorunda kalırsınız. Bu gibi durumlarda sesleri duymak için çaba harcamak oldukça yorucu olabilir – İşitme engeli bulunmayanlar için bile aynı durum söz konusu olabilir.

Signia’nın Cellion modeli zorluklarla mücadele edebilir. Gelişmiş SpeechMaster fonksiyonu ne dinliyorsanız onu takip etmeye devam eder. İstenmeyen sesleri ve arka plan gürültüsünü azaltır ve aynı zamanda konuştuğunuz kişiye otomatik olarak odaklanır. Duymak istediğinizi net bir şekilde duyabilirsiniz. Bunun sonucu olarak, Cellion ile normal işitmeye kıyasla daha az yorulursunuz. Tüm gün. Her ortamda.

Cellion Şarj edilebilme inovasyonları gününüzü en iyi şekilde kullanın akıllı OneShell tasarımında yeni nesil işitme cihazı teknolojisine hoş geldiniz. Cellion ™, güvenilir, yüksek kapasiteli lityum iyonlu güç hücresi sayesinde tek bir şarjla iki güne kadar düzenli kullanım sağlar; bu sayede beklenmedik bir şekilde tükenmeleri konusunda endişelenmeniz gerekmez. Buna ek olarak, endüktif şarj toplam rahatlık demektir

Tags: Cellion Primax / işitme cihazı / işitme cihazları / siemens işitme cihazı / signia işitme cihazı