Pure 13 BT

pure 13 bt - Pure 13 BT

Kulaklarına Bağlan

Yeni Pure 13 BT işitme cihazı iPhone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme

İşitme devrimi

Pure 13 BT işitme cihazı dünyanın önde gelen Signia deneyimi, Bluetooth-odaklı işitme alanındaki yeni bir dönem ile daha da kolaylaşıyor. Yeni Pure ™ 13 BT bireysel yaşam tarzınız için zahmetsiz işitme sağlar. Hareket halindeyken önemli olan herşeye kolayca bağlı kalın

kulaklarina baglan man smartphone - Pure 13 BT

Hayatın gerçek sesinin keyfini çıkartın

Pure 13 BT primax pair on table made for iPhone - Pure 13 BT

İş yerinde, alışverişte ya da dışarıda yemek yerken – ortam gürültüsünün fazla olduğu her yerde sohbetleri takip etmek yorucudur. İşitme engeli bulunmayanlar için bile aynı durum söz konusudur.

Pure 13 BT işitme cihazları , böyle zorlu durumlarda zahmetsiz ve normal işitmeden daha iyi sonuç verir. * Buna ek olarak, myControl Uygulaması ile birlikte Pure 13 BT, en uygun kişiselleştirilmiş dinleme deneyimini sunar; böylece ne yaparsanız yapın neyin önemli olduğuna kolayca odaklanabilirsiniz.

*Bağımsız yapılan iki klinik çalışma Signia işitme cihazlarının binaural işleme ile bazı zorlu dinleme ortamlarında normal işitmeden daha iyi netice sağladığını gösterilmiştir.

Pure 13 BT connectivity kulaklara bagli isitme cihazlari - Pure 13 BT

Bluetooth odaklı işitmenin beş avantajı

İşitme cihazları, hareket halindeyken bile optimal işitme sağlamak için ayarlarını myControl Uygulamasının hareket verilerine dayanarak ayarlar. İşitme cihazları, işitme sağlığınız için size destek olur. Spor eğitmenine benzer bir şekilde, gürültüye maruz kalma durumuna göre kişisel profilinizi oluştururlar, böylece işitme deneyiminizi nasıl koruyacağınızı öğrenebilirsiniz En sevdiğiniz müziği işitme cihazlarınız ile doğrudan dinleyerek olağanüstü bir ses deneyimi yaşayın. Telefon çağrılarını akıllı telefonunuzdan işitme cihazınıza kolayca aktarın. StreamLine TV sayesinde, televizyonunuzdan gelen ses doğrudan Pure 13 BT işitme cihazlarına iletilir. Ses seviyesini myControl Uygulaması ile ayarlayabilirsiniz.

Kulaklarına Bağlan Yeni Pure 13 BT işitme cihazları iPhone ve televizyona doğrudan bağlantı sağlayan birinci sınıf işitme İşitme devrimi Dünyanın önde gelen Signia deneyimi, Bluetooth-odaklı işitme alanındaki yeni bir dönem ile daha da kolaylaşıyor. Yeni Pure ™ 13 BT bireysel yaşam tarzınız için zahmetsiz işitme sağlar. Hareket halindeyken önemli olan herşeye kolayca bağlı kalın Hayatın gerçek

Tags: işitme cihazı / işitme cihazları / Pure 13 BT / siemens işitme cihazı / signia / signia işitme cihazı